BB2B: BIKEBAZE® voor Bedrijven - Samenwerken voor veiligere Fietsomgevingen
January 19, 2024

BB2B: BIKEBAZE® voor Bedrijven - Samenwerken voor veiligere Fietsomgevingen

Samen Sterker tegen Fietsdiefstal!

Introductie

In een wereld waar fietsen een steeds centralere rol speelt in ons dagelijks leven, is fietsveiligheid belangrijker dan ooit. BIKEBAZE® speelt hierop in door niet alleen individuele fietsers, maar ook bedrijven en organisaties te ondersteunen in de strijd tegen fietsdiefstal. Ons doel? Samenwerken met diverse partijen, van verzekeraars tot gemeenten, fietsenwinkels en leasebedrijven, om fietsveiligheid naar een hoger niveau te tillen.

BIKEBAZE® voor diverse sectoren

  • Verzekeraars: Met BIKEBAZE® kunnen verzekeraars het aantal claims verlagen en eigendomskwesties efficiënter oplossen. Ons geavanceerde fietsregistratiesysteem verbetert niet alleen de veiligheid, maar stroomlijnt ook het claimproces. Dit biedt een innovatieve aanpak voor zowel klanten als de verzekeraar.
  • Fietsenwinkels: Word een erkende BIKEBAZE®-dealer en begin met het distribueren van SafeTags. Dit verhoogt niet alleen de klanttevredenheid, maar draagt ook bij aan de algemene fietsveiligheid. Als dealer wordt uw bedrijf een belangrijk onderdeel van de oplossing.
  • Gemeenten: Samen met gemeenten werkt BIKEBAZE® aan het verhogen van de parkeerefficiëntie en het verminderen van fietsdiefstal. Dankzij onze data-inzichten kunnen gemeenten proactieve maatregelen implementeren voor een ordelijke en veilige stedelijke omgeving.
  • Leasebedrijven: Integreer BIKEBAZE® in uw leasingservices voor een robuuste bescherming van uw fietsvloot. Dit vermindert diefstal, stroomlijnt eigendomsbeheer en verhoogt het vertrouwen van klanten.
  • Gemeenschappen: Voor VvE's, campussen en bedrijventerreinen biedt BIKEBAZE® oplossingen zoals BIKEBAZE®-Only Zones voor georganiseerd en veilig fietsparkeren. Dit pakt problemen aan zoals verkeerd geplaatste of achtergelaten fietsen en bevordert een ordelijke en diefstalbestendige omgeving.

BIKEBAZE® voor uw bedrijf

Zoekt uw bedrijf naar effectieve manieren om een vloot bedrijfsfietsen te beveiligen? BIKEBAZE® biedt oplossingen zoals SafeTags in bulk (eventueel met branding van uw bedrijf) en de mogelijkheid om BIKEBAZE®-Only Zones te implementeren. Onze diensten zijn ideaal voor bedrijven die hun fietsen willen beschermen tegen diefstal en een veiliger fietsklimaat voor werknemers willen creëren.

Ontdek de mogelijkheden van een samenwerking met BIKEBAZE®. Neem contact met ons op voor een gesprek over hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen bij het bevorderen van fietsveiligheid en efficiënt fietsbeheer. Neem contact met ons op!

Conclusie

BIKEBAZE® is er niet alleen voor individuele fietsers, maar biedt een scala aan oplossingen voor bedrijven en organisaties. Door de krachten te bundelen, kunnen we een significante impact maken op de fietsveiligheid en -plezier. Samen zetten we de pedalen in beweging voor een veiliger fietsklimaat.

Bent u klaar om samen met BIKEBAZE® een verschil te maken? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen de wereld van fietsveiligheid veranderen. Start de samenwerking met BIKEBAZE®.