Nieuw Initiatief van BIKEBAZE: ismijnfietsgestolen.nl
March 16, 2024

Nieuw Initiatief van BIKEBAZE: ismijnfietsgestolen.nl

Ontdek de samenwerking tussen BIKEBAZE en ismijnfietsgestolen.nl voor het terugvinden van gestolen fietsen.

Registreer Nu je fiets!

Een nieuw initiatief - ismijnfietsgestolen.nl

In onze voortdurende missie om fietsdiefstal tegen te gaan en de veiligheid van fietsers te vergroten, lanceert BIKEBAZE® een baanbrekend initiatief: ismijnfietsgestolen.nl. Dit platform biedt een snelle, eenvoudige en doeltreffende manier om te ontdekken of jouw fiets mogelijk gestolen is. Het sluit aan bij onze kerndiensten van registratie, preventie, en het terugvinden van fietsen door middel van onze SafeTags en centraal register.

Hoe werkt ismijnfietsgestolen.nl?

  1. Vul het formulier in: Geef ons gedetailleerde informatie over jouw fiets, van het unieke framenummer tot aan de kleur. Elk detail helpt ons in de zoektocht.
  2. Doorzoeking van databases: Ons toegewijde team & systemen gebruiken jouw informatie om verschillende publieke databases en websites van gestolen fietsen te doorzoeken, in de hoop jouw fiets te traceren.
  3. Updates en resultaten: We houden je via e-mail op de hoogte van onze bevindingen. Terwijl we ons uiterste best doen, kunnen we helaas geen succes garanderen.

Een aanvulling op BIKEBAZE® diensten

Ismijnfietsgestolen.nl is een waardevolle aanvulling op de diensten van BIKEBAZE®. Terwijl ons platform zich richt op het preventief beschermen van fietsen door registratie en het gebruik van SafeTags, biedt ismijnfietsgestolen.nl een service gericht op het terugvinden van fietsen die nog niet geregistreerd staan in onze database.

Dit initiatief is ontworpen om iedereen gratis te helpen bij het terugvinden van hun gestolen fiets. Door het formulier in te vullen, kan ons systeem bestaande publieke databases scannen om te zien of jouw fiets ergens als gestolen geregistreerd staat. Dit alles onderstreept onze inzet voor een fietser-vriendelijke gemeenschap waarin de angst voor diefstal wordt geminimaliseerd.

Samen sterk tegen fietsdiefstal

Door ismijnfietsgestolen.nl te introduceren, versterken we onze missie om een eind te maken aan fietsdiefstal. We moedigen fietsers aan om hun fiets te registreren bij BIKEBAZE® en te kiezen voor de extra veiligheid die onze SafeTags bieden. Mocht je fiets toch gestolen worden, dan staat ismijnfietsgestolen.nl klaar om je kosteloos te assisteren in de zoektocht.

Laten we samen de strijd aangaan tegen fietsdiefstal en een veiligere fietsomgeving creëren voor iedereen. Bezoek ismijnfietsgestolen.nl om meer te leren en begin vandaag nog met de bescherming van jouw fiets.

Cheers,

Team BIKEBAZE®

Registreer Nu je fiets!