Samerwerking BIKEBAZE® en Fietsreparatie.nu!
May 16, 2024

Samerwerking BIKEBAZE® en Fietsreparatie.nu!

Ontdek hoe BIKEBAZE® en fietsreparatie.nu fietsen veiliger en leuker maken!

BIKEBAZE® is verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Leo Steijn van fietsreparatie.nu, een vooraanstaande dienst die uniek mobiele fietsreparatie aanbiedt en je helpt met de juiste monteur te vinden. Een missie om je zo gauw mogelijk weer op de fiets te krijgen!

Over fietsreparatie.nu

Fietsreparatie.nu onderscheidt zich door een mobiele werkplaats die klanten volledig ontzorgt door op locatie te komen. De oprichter, Leo Steijn, heeft een scherp oog voor de behoeften van fietsers, en heeft gezien dat veel fietsen pas gerepareerd worden als ze bijna uit elkaar vallen. Door tijdig onderhoud kunnen veel grote reparaties voorkomen worden. Deze aanpak niet alleen bespaart tijd en kosten, maar verbetert ook de levensduur en prestaties van de fiets.

De ontmoeting met Leo Steijn

Leo deelde zijn ervaringen met fietsdiefstal en zijn enthousiasme voor onze missie van BIKEBAZE® aan ons via Instagram. Zijn passie voor het fietsvak en zijn jarenlange ervaring maken hem een geweldige aanwinst in onze kring van vertrouwde partners.

Details van de samenwerking

Deze samenwerking zal bestaan uit regelmatige promoties van Leo’s diensten, wanneer hij bijvoorbeeld interessant nieuws heeft voor de fietsgemeenschap. Op zijn beurt zal Leo de visie en producten van BIKEBAZE® helpen promoten binnen zijn netwerk. Dit partnerschap versterkt de banden binnen de lokale fietsgemeenschap en verhoogt de bewustwording rond fietsveiligheid en diefstalpreventie.

Leo's bijdrage aan de fietsgemeenschap

Leo is ook actief op zijn YouTube-kanaal, vraag de fietsenmaker, waar hij talrijke instructievideo's, productreviews en uitlegvideo's aanbiedt. Deze bron is onmisbaar voor iedereen die meer wil leren over fietsonderhoud. Bovendien is Leo bezig met het opzetten van een online leeromgeving, wat ongetwijfeld een waardevolle bron zal zijn voor fietsliefhebbers.

Volg Leo Steijn en fietsreparatie.nu

We moedigen iedereen aan om Leo te volgen op zijn sociale mediakanalen om op de hoogte te blijven van de laatste tips en tricks voor fietsreparatie en onderhoud:

Deze samenwerking tussen BIKEBAZE® en fietsreparatie.nu is een fusie van passies en een gedeelde inzet voor de veiligheid en het welzijn van fietsers. Samen streven we ernaar om een veiliger en plezieriger fietsomgeving te creëren voor iedereen!